Logo City Guide Rotterdam

Rotterdam > Going out > Clubs & Bars > After Work Party

 • After Work Parties and Drinks in Rotterdam

  frank borrel rotterdam

  FRANK BORREL ROTTERDAM
  De Frankborrel is verreweg de bekendste after work party in Rotterdam. Frank staat voor Friday Afternoon DriNK en wordt maandelijks georganiseerd in de Cruise Terminal op de Wilhelminapier in Rotterdam. De Frank borrel begint al om 17:00 en eindigt rond 23:00 's avonds. Je moet er vroeg bij zijn, want de Frankborrel is zo populair dat er al snel lange rijen voor de deur staan. De Frank Borrel trekt een trendy 25+ publiek. Voor het volgende feest check de Facebookpagina van de Frankborrel in Rotterdam.

  must party rotterdam

  MUST FEEST ROTTERDAM
  De feesten van Must worden ongeveer vijf keer per jaar georganiseerd op diverse locaties, zoals de Van Nellefabriek, het Kurhaus, of in Amsterdam, maar meestal in de Rotterdamse Laurenskerk. De entree voor de Must feesten is relatief hoog (€45) en trekt daardoor een wat exclusiever 30+ publiek. Vaak organiseert Must een themafeest met een bepaalde dresscode, net als Sensation White. Tot 02:00 's nachts. Voor het volgende feest in Rotterdam kijk je op de Facebookpagina van Must.

  binnenpret borrel

  BINNENPRET KETEL1 BORREL
  De Binnenpret Borrel is een after work drink, die wordt georganiseerd door jenevermerk Ketel1 uit Schiedam. De Ketel1-borrel is onregelmatig en heeft als locatie de centrale lobby van het gebouw De Rotterdam op de Wilhelminapier. De netwerkborrel van Ketel1 is gratis. 's Zomers wordt de borrel van Ketel1 ook buiten georganiseerd, bijvoorbeeld in de Oude Haven van Rotterdam. Die after work-borrel wordt dan toepassenlijk Buitenpret genoemd. Kijk op de Facebookpagina van Binnenpret Ketel1 voor de volgende borrel.

  leo's borrel rotterdam

  LEO'S BORREL ROTTERDAM
  Vier keer per jaar kun je naar de exclusieve Leoborrel in Rotterdam, Leo's borrel wordt georganiseerd op verschillende locaties zoals het Rotterdamse WTC en het geheel vernieuwde Villa Thalia. Op de Leoborrel kun je regelmatig BN-ers spotten. Het dragen van avondkleding is op de Leoborrel in Rotterdam de norm. De Leo's borrel is eigenlijk meer een feest: er wordt gedanst van 23:00 tot 05:00! Voor de volgende vrijdagborrel in Rotterdam kijk je op de Facebookpagina van Leo's borrel.

  30 love feest rotterdam

  30 LOVE BORREL ROTTERDAM
  30 Love organiseert feesten voor - what's in a name - 30 plussers. De borrels van 30 Love zijn op verschillende locaties, maar meestal in restaurant de Tuin, aan de Kralingse Plas in Rotterdam. De 30 Love borrels in Rotterdam zijn kleinschalig, toegankelijk, ongedwongen en meestal met Live muziek. 's Zomers worden er ook 30 Love buitenfeesten georganiseerd. Voor het volgende feest check de Facebookpagina van 30 Love in Rotterdam.

  metz on sunday

  METZ FEEST ROTTERDAM
  De Metz Borrels in Rotterdam zijn soms op vrijdag- en soms op zondagavond. De feesten van Metz trekken een casual en wat jonger uitgaanspubliek. Metz on Sunday wordt in cocktailbar De Avondwinkel bij de Witte de Withstraat in Rotterdam gehouden. De beste feesten zijn de bomvolle en supergezellige Metz on the Beach strandfeesten in Rockanje en bij Beach Club Royal in Hoek van Holland. Voor het volgende feest in Rotterdam kijk je op de Facebookpagina van Metz.

  De Tuin
  De Tuin
  Restaurant with a stunning waterfront terrace at the lake Kralingen in a nice and green area.

  Laurenskerk Church
  Laurenskerk Church
  See Rotterdam's Great Church, which was built during the mediaeval ages and which is the oldest building in Rotterdam.

  Avondwinkel Supermercado
  Avondwinkel Supermercado
  Latin-American restaurant and outdoor terrace with a popular club in the basement


 • MAP with After Work Parties in Rotterdam

 • REVIEWS After Work Parties and Drinks in Rotterdam